"Deldenclan on-line"

Home

Jaaroverzicht
Foto's
Foto's
Karper
Onzin
Checkpot
A.J.W.G.H.
Soadbek v/h jaar
Website of Nepsite
Gastenboek
Stem
E-Mail
Soadbek v/h jaar
Eindelijk heb ik dan een tip van iemand uit het gasten-boek ontvangen over wat ik nou op deze plaats kan zetten.

Soadbek van de Week

helaas, de laatste soadbek van het jaar 2001 is alweer bekend en het was het idee om aankomend jaar iets anders met dit colum te gaan doen.
het idee met het t-shirt was dat we hem gingen inlijsten en zien dat hij een mooi plekje in de harlekijn krijgt, maar hier moet nog ff overlegd worden.
wat gaan we nu met dit stukje pagina doen? misschien weer iets interactiefs waar jullie aan mee kunne stemmen of komt er een vragenlijst waarop jullie kunnen reageren? we zien wel.

arno.jpg

Tom Gooselink

Jaja na lang stemmen en veel gewissel is de soadbek van het jaar bekend geworden. Wouter die eerst er vanuit ging dat hij het toch niet zou worden kreeg het op het laatst behoorlijk benauwd toen hij zag dat hij met dik 20 stemmen voorstond op tom. Wouter die dus ff alles wou proberen om geen soadbek te worden haalde alles uit de kast en zorgde ervoor dat hij genoeg mensen via msn over kon halen om op tom te stemmen. En wat denk je wouter stond ineens tweede, een rede om een speciaal T-shirt voor tom te maken. Het T-shirt werd gemaakt en wouter kek nog meer eens naar de uitslag. He hoe kan dat nou wouter staat ineens weer eerste terwijl het T-shirt voor tom al klaar in de kast ligt. Ff zomerdijk bellen dan maar om te kijke of hij wat kan regelen. Nou rob wil best wel ff de namen verwisselen, het was immers zonde om weer een shirt te moeten beschilderen. Maar gelijk nadat de namen verwisseld waren kwam er weer telefoon, hoe kon ik zo gaan vals spelen dat is toch geen stijl. Nou ok dacht ik helemaal eerlijk is het niet en het is wel de bedoeling dat er iemand eerlijk tot soadbek wordt benoemd dus maar weer ff veranderen.
Maar wouter liet het er maar niet bij zitten en ging msn maar eens raadplegen. Hier kon hij dan (voor hem gelukkig) een stuk of 20 mensen vinden die op tom gingen stemmen en het resultaat was dan ook als volgt om zondags 7 uur:
109 stemmen voor Tom tegen
103 stemmen voor wouter.
Wouter gefeliciteerd dan jongen je bent volgens de resultaten geen soadbek van het jaar geworden in de vorm dat je het T-shirt aanmag die gaat nu immers na tom.
Maar ik denk dat je in de ogen van heel wat personen een behoorlijke soadbek bent met het feit dat je zo hard je best hebt gedaan om geen soadbek te worden en half msn maar ff hebt overgehaald.
Al met al wil ik namens de deldenclan (en aanhang) Tom feliciteren met de titel Soadbek Van Het Jaar, en wil wouter ff bedanken dat hij ervoor gezorgd heeft dat het zondag de drukste dag tot nu toe is op onze site met maar liefst 94 bezoekers.

DELDENCLAN