"Deldenclan on-line"

Home

Dit Zijn Wij.
Vakantie
Vakantie
The Match
Avond Terwolde
A.J.W.G.H.
Soadbek v/d Week
Website of Nepsite
Gastenboek / SMS
E-Mail
The Match

Zoals door velen al wel opgevallen is in het gasten boek gaat een groot deel van de Deldenclan (Rood-Zwart 8)het opnemen tegen de dames 1 van BWO met een potje voetbal.
Omdat het toch wel een omstreden iets is leek het me een goed plan om even wat meer duidelijk over deze "Match" op onze site te zetten.

De wedstrijd zal aankomende DONDERDAG gespeeld worden in Hengelo op het Wielewaaltje (verzamelen bij het BWO terrein). de wedstrijd start om +/- 17.45 uur.

Over de teams is ook nog niet veel duidelijkheid daarom een vraagje: kan iemand mij de twee elftallen ff doormailen zodat ik hieronder een lijst met splers van bijde elftallen kan neerzetten.

De Deldenclan.

Dames BWO:

* Annemarie Edelenbosch
* Monique Horstman
* Hester Nijkamp
* Marleen Poelman
* Sussan Quinten
* Marjolijn Venhuis
* Ester tuiten
* Saskia Damhuis
* Sanne Evertzen
* ?
* ?

Rood Zwart

* Marco Freriksen
* Rob Meier
* Wouter de Wit
* Arno ter Braak
* Niels Bril
* Danny Verschoor
* Leon Lutke veldhuis
* Frank Struik
* Edwin Keizer
* Lennard de Jong
* Willem jan

* gebr Workel
* Maarten Smit
* te Weirik
* Morsink

Wat een narigheid, althans voor de reputatie van de deldenclan.
hebben we ons zo goed voorbereid op "de Match" tegen BWO, kom je er net op het laatste moment achter dat je in een dipje zit, met andere woorden Rood zwart 8 was nog niet geheel perfect op elkaar in gespeelt.
we zijn met z'n allen tot de conclusie gekomen dat het gewoon een oneerlijke strijd was en dat BWO ook duidelijk van de situatie gebruik maakte.
nu willen we wel met het voorstel komen om de wedstrijd gewoon te vergeten en op een later tijdstip wanneer rood zwart 8 goed op elkaar is ingespeelt de wedstrijd opnieuw te starten op een neutraal veld. want wat ook duidelijk was, was dat jullie het gehele veld al kenden en dat wij ook weer duidelijk last hadden van de vele plooetjes in het veld waardoor de bal steeds de verkeerde kant op stuiterde.

Maar we hebben karakter en we zullen niet zo min zijn om te vergeten de uitslag te melden op deze site:

7 - 2

(in het voordeel van BWO)